Naravno milo Guava in Papaja

3.00

  • svež vonj
  • 100% naravno
  • ni testirano na živalih

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano Naravno milo Guava in Papaja.

Naravno milo Guava in Papaja

.

Nežna nota Guave z angelsko Papajo vam ponudi egzotično poletje doma. Privoščite si sadni oddih in troski tretman. To je naravno glicerinsko milo, ki ima veliko vsebnost kokosovega olja. Milo je narejeno ročno in je 100% naravno. V nastajanju teh izdelkov ni bila poškodovana nobena žival.  Navdih za to milo je tropski svet.

.

Za to milo smo uporabili veganski glicerin in je BREZ SLS. Verjamemo v naravo in ker so živali del nje prisegamo na izdelke, ki niso testirani na živalih. Naši izdelki ne vsebujejo parabenov in preservativov. Več o tem spodaj pod naslovom zanimivosti.

.

Sestavine

.

  • glicerin (veganski), brez SLS in PARABENOVNaravno milo Guava in Papaja
  • kokosovo olje
  • vonj papaje
  • vonj guave

.

Uporaba

.

Milo je primerno za celo telo. Milo je primerno za normalno do mastno kožo. To milo s tropskim vonjem Vas bo prebudilo, navdahnilo z energijo in tudi sprostilo. Počutili se boste kot, da ste v tropskih krajih obdani s sladkimi vonji. Po uporabi mila kožo primerno tonizirajte in uporabite primerno kremo ali losijon  za nego in zaščito.

.

Velikost

.

Milo je veliko 6/8/2 cm. Zaradi unikatnega dizajna, naravnih barv, lahko barva in velikost variirata. Teža izdelka je 100 g, ki tudi variira +/- 5 g.

.

Zanimivosti

Parabeni so konzervansi, ki se uporabljajo v kozmetiki od 40 let, za podaljševanje roka kozmetičnih izdelkov in zaščito pred bakterijami. Parabeni, so večinoma pridobljeni sintetično od leta 2004 pa burijo duhove. Raziskava v Britaniji je namreč pokazala, da parabeni uničujejo harmonsko ravnovesje in celo povzročajo raka ali tumorje. Sicer se v kozmetiki uporabljajo manj agresivni parabeni, vendar se lahko z naravno kozmetiko tudi tem izognete.

Guava  in papaja imata veliko količino vitamina C. Guava ima veliko vlakanin medtem ko papaja ima karoten, ki je dober za oči.  Papaja je zagotovo posebna vrsta sadja, saj edina vsebuje vse elemente, ki so potrebni za delovanje in obnovo našega telesa. Vsebuje veliko kalija, kalcija, magnezija in železa, v njej najdemo ogromno beta karotena, vitamina C ter vitaminov B-kompleksa.