Naravno glicerinsko milo Enigma

3.00

  • 100g
  • ni testirano na živalih

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano Naravno glicerinsko milo Enigma.

Naravno glicerinsko milo Enigma

.

To je naravno glicerinsko milo, ki ima veliko vsebnost kokosovega olja. Milo je narejeno ročno in je 100% naravno. V nastajanju teh izdelkov ni bila poškodovana nobena žival.  Navdih za to milo je energično in osvežujočo  moč Limonske trave.

.

Za to milo smo uporabili veganski glicerin in je BREZ SLS. Verjamemo v naravo in ker so živali del nje prisegamo na izdelke, ki niso testirani na živalih. Naši izdelki ne vsebujejo parabenov in preservativov. Več o tem spodaj pod naslovom zanimivosti.

.

Sestavine  naravno glicerinsko milo

.

  • glicerin (veganski), brez SLS in PARABENOV
  • kokosovo olje
  • eterično olje
  • kakavovo maslo

.

Uporaba

.

Milo je primerno za celo telo. Milo je primerno za normalno do mastno kožo. Milo z vonjem Enigma Vas bo prebudilo, navdahnilo z energijo in tudi sprostilo. Po uporabi mila kožo primerno tonizirajte in uporabite primerno kremo ali losijon  za nego in zaščito. Je iz rastlinskega glicerina, ki veže vodo nase.

.

Velikost

.

Milo je veliko 6/8/2 cm. Zaradi unikatnega dizajna, naravnih barv, lahko barva in velikost variirata. Teža izdelka je 100 g, ki tudi variira +/- 5 g.

naravno milo

.

Zanimivosti

.

Parabeni so konzervansi, ki se uporabljajo v kozmetiki od 40 let, za podaljševanje roka kozmetičnih izdelkov in zaščito pred bakterijami. Parabeni, so večinoma pridobljeni sintetično od leta 2004 pa burijo duhove. Raziskava v Britaniji je namreč pokazala, da parabeni uničujejo harmonsko ravnovesje in celo povzročajo raka ali tumorje. Sicer se v kozmetiki uporabljajo manj agresivni parabeni, vendar se lahko z naravno kozmetiko tudi tem izognete.

Cvetlični in oleseneli vonj se odpira ob soglasju vrtnice, palme in narcisa. Vonj se kasneje precej krepi. Vsi elementi se lepo povežejo in spominjajo na nekatere parfume. Celotna sestava mila daje sveže in čutno veselje kot poslastica. Popestri kopalnico in jo odišavi.

Poglejte si tudi zbirko naših drugih naravnih mil. Primerna so za darilo ali okrasitev prostora.

domače milo