Naravno oljno milo Vanilija Burbon

3.90

  • domače milo
  • trdo milo
  • ekološko
  • ni testirano na živalih

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano naravno oljno milo Vanilija Burbon.

.

Naravno oljno milo Vanilija Burbon

.

Naravno oljno milo Vanilija Burbon je sestavljeno iz idealne mešanice naravnih rastlinskih olj. Milo ima dodatke ekstrakta burbon vanilije, ni testirano na živalih in je 100% naravno in ročno narejeno.

Močni vonj misterioznega burbona s pravim razmerjem olj zadovolji vsako še tako zahtevno dušo. Naši izdelki so naravni in organski, v skladu z našo politiko je tudi, da izdelki niso testirani na živalih. Vse sestavine, ki so uporabljene, pa so znane že iz Antičnih časov.

.

Naravno oljno milo vanilija

Sestavine

.

  • burbon vanilija
  • olivno olje
  • palmovo olje
  • kokosovo olje
  • ricinusovo olje

.

Velikost

.

Milo je visoko 6 cm, dolgo 8 cm, široko 2 cm in težko 100g.
Zaradi naravnega postopka izdelave in edinstvenega unikatnega dizajna ter naravnih barvil, lahko teža, barva in oblika variirata.

.

Uporaba

.

Naravno oljno milo vanilija burbon  je primerno za vse starosti – od najmlajših  do najstarejših. Lahko ga uporabimo za umivanje rok ali nego telesa.

Milo je nežno in ne draži kože, hkrati se izjemno dobro peni. Primerno je za vse tipe kože. Če milo uporabljamo kot preparativno kozmetiko, po uporabi poskrbimo za primerno toniziranje kože in primerno zaščito (kremo).

Zaradi nežnega vonja, lahko ostanek mila uporabljate tudi kot aromat za prostor, v omari ali vaši najljubši torbici.

.

Zanimivosti

.

Vanilija je ena izmed najbolj popularnih oziroma zaželenih vonjav na svetu. Je tropska rastlina, izvira iz Mehike. Poznali so jo že Azteki, izven tropskega podnebja se umetno oprašuje in spada med Orhideje.

Poznamo več kot 10 različnih eteričnih olj vanilije, v naših izdelkih je tako imenovana vanilija burbon, ki je najbolj sladka in zaželena. Ljudi prepriča zaradi sladkega, toplega in kompleksnega vonja.

100% naravnega čistega eteričnega olja vanilije ni, lahko se pridobi samo sintetično v laboratoriju. Njeni učinki so antiseptični, pomaga tudi pri glavobolu, uporabljamo jo tudi za relaksacijo in pomiritev. Vanilija je zelo popularna v kozmetičnih izdelkih, v parfumih, kremah, losjonih in tudi čedalje bolj v kulinariki.