Prodano

Naravno oljno milo Mrtvo morje

2.50

  • trdo milo
  • ročno narejeno
  • ekološko
  • ni testirano na živali

Ni na zalogi

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano naravno oljno milo Mrtvo morje.

.

Naravno oljno milo Mrtvo morje

.

Naravno oljno milo Mrtvo morje je sestavljeno iz idealne mešanice naravnih rastlinskih olj in glavne sestavine- BLATO MRTVEGA MORJA. Milo ni testirano na živalih in je 100% naravno in ročno narejeno.

Blato iz Mrtvega morja ima veliko blagodejnih učinkov na kožo, saj je bogato z minerali. Naši izdelki so naravni in organski, v skladu z našo politiko je tudi, da izdelki niso testirani na živalih. Vse sestavine, ki so uporabljene, pa so znane že iz Antičnih časov.

.

SestavineNaravno oljno milo Mrtvo morje

.

  • blato iz Mrtvega morja
  • olivno olje
  • palmovo olje
  • kokosovo olje
  • ricinusovo olje

.

Velikost

.

Milo je visoko 6 cm, dolgo 8 cm, široko 2 cm in težko 100g.
Zaradi naravnega postopka izdelave in edinstvenega unikatnega dizajna ter naravnih barvil, lahko teža, barva in oblika variirata.

.

Uporaba

.

Naravno oljno milo Mrtvo morje  je primerno za vse starosti – od najmlajših  do najstarejših. Lahko ga uporabimo za umivanje rok ali nego telesa, saj ima blagodejne učinke. Čisti globinsko.

Milo je nežno in ne draži kože, hkrati se izjemno dobro peni. Primerno je za vsak tip kože, še posebno za problematično in občutljivo kožo. Za dobre rezultate je priporočljiva vsakodnevna uporaba. Če milo uporabljamo kot preparativno kozmetiko, po uporabi poskrbimo za primerno toniziranje kože in primerno zaščito (kremo).

Zaradi nežnega vonja, lahko ostanek mila uporabljate tudi kot aromat za prostor, v omari ali vaši najljubši torbici.naravno milo

.

Zanimivosti

.

Mrtvo morje je znano kot najbolj slano morje na svetu.
Količina soli v vodah Mrtvega morja je 27 %, v ostalih morjih pa je povprečna količina soli 3%.
Sol iz Mrtvega morja ima večjo količino magnezija, kalija in bromida v primerjavi z ostalimi solmi. Večja količina teh snovi omogoča z vnosom v telo, da se le to pomiri, počasneje stara in hkrati umirja naš živčni sistem. Zaradi vseh teh pozitivnih lastnosti tudi blato mrtvega morja je zelo hranljivo in učinkovito, v kozmetičnih salonih ga uporabljajo v tretmajih za detoksikacijo, hušanje, regeneracijo ipd.

.