Naravno milo v obliki Vrtnice

5.90

  • oblika vrtnice
  • 100g
  • ni testirano na živalih
  • odlično darilo

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano naravno milo v obliki Vrtnice

.

Naravno milo v obliki Vrtnice

.

Vonj naravnega mila v obliki Vrtnice vsebuje kombinacijo treh različnih vrst Vrtnic. Vse sestavine v milu so znane že iz antike, kot sredstvo za ohranjanje lepote in prožnost telesa. Skupaj s kombinacijo eteričnih olj zagotavlja mehkobo in vitalnost. Naša inspiracija je narava in njena lepota.Naravno milo, brez luga, z eteričnim oljem vrtnice ima nežen vonj in poudarja nežnost. Milo je 100% naravno.Ni testirano na živalih, na kar smo zelo ponosni.Izdelek je eko in ročno izdelan v nastajanju tega izdelka, ni bila vključena nobena žival.

.

naravno milo v obliki vrtnice

Sestavine

.

  • Cocos Nucifera oil-kokosovo olje
  • Sucrose (sugar),
  • Glycerin (vegetable glycerin)- glicerin
  • Ricinus communis oil-ricinusovo olje
  • essential oil- vonj Vrtnica

.

Velikost

.

Naravno milo v obliki vrtnice je veliko 7/4  cm.
Teža mila je 100 g, vendar zaradi naravnega izdelovanja lahko varira +/- 5g.
Tudi barva in oblika lahko malo odstopata, zaradi edinstvenega dizajna, uporabe naravnih barv in ročnega mešanja.

.

Uporaba

.

Uporablja se za higieno celega telesa. Naravnega milo v obliki Vrtnice je primerno za vse tipe kože. Sestavine mila blagodejno vplivajo na naše počutje in relaksirajo. Nega telesa, še nikoli ni  bila tako sproščujoča. Naj elegantna in klasična aroma vrtnice v vas zbudi romanco in nežnost. Milo je namenjeno za uporabo na celem telesu. V kolikor milo uporabljate na obrazu, po negi z izdelkom kožo primerno tonizirajte in zaščitite s kremo.

.

naravno milo vrtnica

Zanimivosti

.

Vrtnica je največje bogastvo Bolgarije, ki je prva na svetu v proizvodnji le teh. V Bolgariji je vrtnica tako pomembna roža,  da ji pravijo kar TEKOČE ZLATO. Največje plantaže vrtnic je v tako imenovani Dolini vrtnic – Kazanlak.

Nabiralci morajo nabrati 1000 vrtnic, da dobijo 1 ml eteričnega olja, te lepo dišeče rastline.

Destilirajo izključno vrtnice iz biološke predelave. Zelo smo ponosni, da naši izdelki vsebujejo najboljše eterično olje, ki ga tržišče ponuja in Vam lahko zagotavljamo, da z nakupom tega mila ne boste zgrešili.