Super kozmetika, hitra dostava. Hvala.

Janko iz Gorišnice

Prvi vtis je odličen predvsem vojn pilinga in olja. Olje se takoj vpije kar mi je všeč. Še hčerka mi je rekla da tako dobro diŠi vse skupaj in tudi sama uporablja olje.

Nataša, Murska Sobota

Izdelki so res super!!! Več kot zadovoljna! Res boljših izdelkov se nisem imela ?

Kristina, Ljubljana

Z izdelki sem navdušena. Predvsem losjon  z Aloe Vero, ki je odličen za nanos in ga uporabljam za po sončenju. Izdelek priporočam vsem puncam.

Tukaj si lahko pogledate video.

Eva Centrih, TV voditeljica in vlogerka

Masko sem takoj preizkusila in je super. Mogoče ima malenkost premočen vonj, ampak se ga takoj navadiš. Glicerinski piling pa noro diši in je moj naljubši izdelek poleg masažne sveče.

Tajda Rupič, kozmetičarka in blogerka

Losjon z Aloe Vero je moj naljubši izdelek v letu 2017, hitro se vpija in noro diši. Uporabljam tudi kremo za roke, ki je izjemno hranilna.

Video Nevinih najljubših izdelkov 2017.

Neva Boškin, vlogerka

Moj najljubši izdelek je piling za telo. Kože mi ne izsuši in odkar ga uporabljam ne potrebujem losjona. Svojo zalogo počasi dopolnjujem tudi z ostalimi izdelki.

Lara, biologinja

Z veseljem priporočam izdelke trgovine Monna.si. Ne samo, ker so res dobri, ampak tudi, ker upravljalce spletne strani tudi zelo dobro poznam. Saj smo v preteklosti in še danes, precej skupaj sodelovali. Predvsem pri optimizacijji spletne strani in marketingu njihove trgovine. Ko sem imel priložnost izdelke tudi preizkusiti.

Matija

Zelo navdušeni nad izdelki. Odlični so tudi kot unikatna poslovna darila, saj jih v Sloveniji, praktično ne ponuja nihče drug. Sami jih uporabljamo za naše udeležence team building programov.

ETC Adriatic d.o.o.