Razprodaja

Losjon z Aloe Vero Jasmin

Original price was: 7.90€.Current price is: 5.00€.

  • ženstveni vonj
  • 200 ml
  • hitro se vpije in navlaži kožo

Podrobnosti o produktu

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisan losjon z Aloe Vero Jasmin 200ML.

.

Losjon z Aloe Vero Jasmin

.

Ta nežni losjon za telo vsebuje Aloe Vero in naravni glicerin. Vonj je svež in prijeten po jasminu. Losjon tonizira, mehča kožo in jo predaja neskončnim užitkom egzotičnih vonjev. Izdelek je enostaven za uporabo. Absorbira se globoko v kožo in jo pusti svežo in dišečo.

.

Uporaba

.

Losjon z Aloe Vero Jasmin je primeren za vse tipe kože in se lahko uporablja vsak dan. Hitro se vpije v kožo in lepo razmaže. Uporabljamo ga lahko po celem telesu.

.

Sestavine

.

  • aloe vera: Aloe Vera se  uporablja v kozmetičnih izdelki v veliki meri in to iz dobrega razloga. Ima protivirusne in protibakterijskeLosjon z aloe vero jasmin lastnosti in sposobnosti. Pomaga zdraviti skoraj vse, od zaprtja do sladkorne bolezni. Listi Aloe Vere imajo sluzast, prosojen gel, ki je tudi zelo grenak. Znan je po vsem svetu, da vsebuje neverjetne zdravilne lastnosti. Ta prosojni gel je sestavljen iz okoli 96% vode, nekatere organske in anorganske spojine, različne vrste beljakovin, ki vsebujejo 18 20 amino kisline, ki jih najdemo v telesu in nenazadnje vitamina A, B, C in E.
  • naravni glicerin: Glicerin je humektant: snov, ki pomaga potegniti vlago iz bližnjega okolja, in povzroča da vlaži kožo. Naravni glicerin, ne vsebuje nobene kemične sestavine ali alkohola, izhaja iz rastlinske osnove olj. Ima higroskopsko lastnost, kar pomeni, da absorbira vlago in, če ostane sam,absorbira do 20% svoje teže v vodi. Zato ohranja kožo čudovito vlažno.
  • jasmin : Vonju jasmina se je težko upreti. Vendar ob omamnem vonju ne smemo pozabiti na njegove izjemne terapevtske lastnosti. Študije so pokazale, da jasmin stimulira um in krepi mentalno zavest ter zmanjša potrebo po spancu. Povezuje mati in otroka, vzbuja veselje pri rojevanju in spodbuja proizvodnjo mleka. Uporablja se v parfumih. Jasmin je znan kot najbolj erotična cvetlica, opojna mešanica topline in hladnosti, vzvišenosti in mesenosti.

.

Zanimivosti

.

Naravni losjoni so idealna rešitev za nego doma, sploh če se vaša koža hitro irritira. Naravni losjoni zadržijo ravnotežje Ph in ohranjajo kožo gladko.