Prodano

Naravno glicerinsko milo Vrtnica

3.00

  • omejena količina
  • vonj vrtnica
  • 100g glicerinsko milo

Ni na zalogi

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano Naravno glicerinsko milo Vrtnica. To je posebna izdaja milo bo na voljo le določen čas.

Naravno glicerinsko milo Vrtnica

.

Nežna nota bolgarske vrtnice je idealno naravno glicerinsko milo za razvajanje doma. Privoščite si sadni oddih in romantično tretman. To je naravno glicerinsko milo, ki ima veliko vsebnost kokosovega olja. Milo je narejeno ročno in je 100% naravno. V nastajanju teh izdelkov ni bila poškodovana nobena žival.  Navdih za to milo je dolina Vrtnic.

.

Za to milo smo uporabili veganski glicerin in je BREZ SLS. Verjamemo v naravo in ker so živali del nje prisegamo na izdelke, ki niso testirani na živalih. Naši izdelki ne vsebujejo parabenov in preservativov. Več o tem spodaj pod naslovom zanimivosti.

.

Sestavine

.

  • glicerin (veganski), brez SLS in PARABENOVNaravno glicerinsko milo Vrtnica
  • kokosovo olje
  • vonj vrtnice

.

Uporaba

.

Naravno glicerinsko milo vrtnice je primerno za celo telo. Milo je primerno za normalno do mastno kožo. To milo s tropskim vonjem Vas bo prebudilo, navdahnilo z energijo in tudi sprostilo. Počutili se boste kot, da ste v tropskih krajih obdani s sladkimi vonji. Po uporabi mila kožo primerno tonizirajte in uporabite primerno kremo ali losijon  za nego in zaščito.

.

Velikost

.

Naravno glicerinsko milo Vrtnica je veliko 6/8/2  cm.
Teža mila je 100 g, vendar zaradi naravnega izdelovanja lahko varira +/- 5g.
Tudi barva in oblika lahko malo odstopata, zaradi edinstvenega dizajna, uporabe naravnih barv in ročnega mešanja.

.

Zanimivosti

.

Vrtnica je največje bogastvo Bolgarije, ki je prva na svetu v proizvodnji le teh. V Bolgariji je vrtnica tako pomembna roža,  da ji pravijo kar TEKOČE ZLATO. Največje plantaže vrtnic je v tako imenovani Dolini vrtnic – Kazanlak.

Nabiralci morajo nabrati 1000 vrtnic, da dobijo 1 ml eteričnega olja, te lepo dišeče rastline.

Destilirajo izključno vrtnice iz biološke predelave. Zelo smo ponosni, da naši izdelki vsebujejo najboljše eterično olje, ki ga tržišče ponuja in Vam lahko zagotavljamo, da z nakupom tega mila ne boste zgrešili.

Milo Vrtnica