Naravno milo Pomlad

3.00

  • svež vonj
  • 100 % ročno narejeno
  • 100% naravno
  • ni testirano na živali

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano Naravno milo Pomlad.

Naravno milo pomlad

.

To je naravno glicerinsko milo, ki ima veliko vsebnost kokosovega olja. Milo je narejeno ročno in je 100% naravno. V nastajanju teh izdelkov ni bila poškodovana nobena žival.  Navdih za to milo pa je sama čarobna POMLAD, ki nas prebudi iz zimskega spanja s svojimi barvami.

.

Za to milo smo uporabili veganski glicerin in je BREZ SLS. Verjamemo v naravo in ker so živali del nje prisegamo na izdelke, ki niso testirani na živalih. Naši izdelki ne vsebujejo parabenov in preservativov. Več o tem spodaj pod naslovom zanimivosti.

.

Sestavine

.milo brez sls

  • glicerin (veganski), brez SLS in PARABENOV
  • kokosovo olje
  • mešanica eteričnih olj

.

Uporaba

.

Milo Pomlad je primerno za celo telo. Milo je primerno za normalno do mastno kožo. Po uporabi mila kožo primerno tonizirajte in uporabite primerno kremo ali losijon  za nego in zaščito.

.

Velikost

.

Milo je veliko 6/8/2 cm. Zaradi unikatnega dizajna, naravnih barv, lahko barva in velikost variirata. Teža izdelka je 100 g, ki tudi variira +/- 5 g.

.

glicerinsko milo

Zanimivosti

.

To milo je še posebej primerno za ljudi, ki želijo biti okoljsko osveščeni.  SLS in njegovega sorodnika SLES ne boste našli v naših milih. Kaj to sploh pomeni? SLS- Sodium lauryl sulfate  kot njegov tesni sorodnik Sodium Laureth Sulfate- SLES, sta običajno prisotna v mnogih milih in šamponih, dejansko v izdelkih od katerih pričakujemo, da se naj bi penili.

Obe kemični spojini sta učinkoviti penili. Čeprav sta škodljivi jih kozmetična podjetja uporabljajo, ker sta poceni. Nevarni sta zato ker povzročajo draženje kože ( odvzameta ji možnost vlaženja in jo izsušita), karcinogenov in neravnovesje hormonov. Vstopita skozi kožo v limfni sistem in krvni obtok ter se kopičita v organih kot so srce, možgani in jetra. Moramo biti pozorni na takšne izdelke saj vplivajo na naše zdravje dolgoročno.

Dandanes moramo biti osveščeni in v boju za lastno zdravje izbrati najboljše. Vsaj v tem primeru se izogibajmo izdelkov, ki vsebujejo SLS.

 

Naravno milo Pomlad