Naravno milo Limona in Limonska trava

3.00

  • svež vonj
  • 100 % ročno narejeno
  • 100% naravno
  • ni testirano na živali

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano naravno milo Limona in Limonska trava.

.

Naravno milo Limona in Limonska trava

.

To je naravno glicerinsko milo, ki ima veliko vsebnost kokosovega olja. Milo je narejeno ročno in je 100% naravno. V nastajanju teh izdelkov ni bila poškodovana nobena žival.  Navdih za to milo je energično in osvežujočo  moč Limonske trave.

.

Za to milo smo uporabili veganski glicerin in je BREZ SLS. Verjamemo v naravo in ker so živali del nje prisegamo na izdelke, ki niso testirani na živalih. Naši izdelki ne vsebujejo parabenov in preservativov. Več o tem spodaj pod naslovom zanimivosti.

.

Sestavine

.

  • glicerin (veganski), brez SLS in PARABENOV
  • kokosovo olje
  • eterično olje limonske trave
  • eterično olje limone naravno milo limona in limonska trava

.

Uporaba

.

Milo je primerno za celo telo. Milo je primerno za normalno do mastno kožo. Milo z vonjem limone in  limonske trave Vas bo prebudilo, navdahnilo z energijo in tudi sprostilo. Po uporabi mila kožo primerno tonizirajte in uporabite primerno kremo ali losijon  za nego in zaščito. Primerno za mešano do mastno kožo.

.

Velikost

.

Milo je veliko 6/8/2 cm. Zaradi unikatnega dizajna, naravnih barv, lahko barva in velikost variirata. Teža izdelka je 100 g, ki tudi variira +/- 5 g.

naravno milo limona in limonska trava

.

Zanimivosti

.

Parabeni so konzervansi, ki se uporabljajo v kozmetiki od 40 let, za podaljševanje roka kozmetičnih izdelkov in zaščito pred bakterijami. Parabeni, so večinoma pridobljeni sintetično od leta 2004 pa burijo duhove. Raziskava v Britaniji je namreč pokazala, da parabeni uničujejo harmonsko ravnovesje in celo povzročajo raka ali tumorje. Sicer se v kozmetiki uporabljajo manj agresivni parabeni, vendar se lahko z naravno kozmetiko tudi tem izognete.

Naj povemo še nekaj o limonski travi. Najdemo jo v Indiji in Gvatemali. Limonska trava spada med citruse. Limonsko  travo so poznali že v Antičnih časih Grki in Rimljani ter jo uporabljali kot začimbo. Mi pa smo z njo začinili naše milo. Kjer je limonska trava v uporabi pravijo, da daje energijo, poživlja in osvežuje. Limonska trava vsebuje močne antibakterijske učinkovine, je antidepresiv, antiseptik, tonik in anelgetik.

.

naravno milo limona in limonska trava