Prodano

Naravno milo Morje

3.00

  • svež vonj ( za moške)
  • 100 % ročno narejeno
  • 100% naravno
  • ni testirano na živali

Ni na zalogi

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisano Naravno milo Morje.

.

Naravno milo Morje

.

Nežni val morja vas bo navdal s svežino lahkega morskega zraka in slane vode. To je naravno glicerinsko milo, ki ima veliko vsebnost kokosovega olja. Milo je narejeno ročno in je 100% naravno. V nastajanju teh izdelkov ni bila poškodovana nobena žival.  Navdih za to milo je modro morje in poletje.

.

Za to milo smo uporabili veganski glicerin in je BREZ SLS, parabenov in umetnih sintetičnih dišav. Verjamemo v naravo in ker so živali del nje prisegamo na izdelke, ki niso testirani na živalih. Naši izdelki ne vsebujejo parabenov in preservativov.

.

SestavneNaravno milo Morje

.

  • glicerin (veganski), brez SLS in PARABENOV
  • kokosovo olje

.

Uporaba

.

Milo je primerno za celo telo. Milo je primerno za normalno do mastno kožo. Pri redni uporabi rezultati vidni po 2 tednih (zmanjšano izločanje loja ). To milo z morskim vonjem Vas bo prebudilo, navdahnilo svežino kot v poletnih dnevih  in tudi sprostilo. Počutili se boste kot, da ste na peščeni plaži z nebom brez oblačka. Po uporabi mila kožo primerno tonizirajte in uporabite primerno kremo ali losjon  za nego in zaščito.

.

Velikost

.

Milo je veliko 6/8/2 cm. Zaradi unikatnega dizajna, naravnih barv, lahko barva in velikost variirata. Teža izdelka je 100 g, ki tudi variira +/- 5 g.

Naravno milo Morje

Zanimivosti

.

Kaj je rastlinski glicerin?

Rastlinski glicerin ali glicerol je prozorna tekoča snov, ki je pridobljena, ponavadi, iz palmovega, kokosovega ali sojinega olja. Uporablja se v kozmetiki kot  tudi v hrani. Rastlinski glicerin se pridobi s procesom imenovanim hidroliza. Glicerin je dodan v veliko kozmetičnih izdelkih- zobne paste, šamponi, geli za tuširanje in losjonih. Zakaj? Zato ker veže vlažnost na kožo. To ima v primeru naših mil, zelo pozitivne učinke saj mila ne izsušijo kože. V losjonih pa glicerin deluje tako, da poveča absorpcijo kože (izdelek se hitreje vpije v kožo). Glicerin tudi uspešno uporabljajo v medicini, saj pomaga pri zdravljenju opeklin.