Razprodaja

Losjon z Aloe Vero – Mango in Breskev

Original price was: 7.90€.Current price is: 4.00€.

  • sočni vonj
  • 200ml
  • vlaži kožo

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisan losjon z Aloe Vero Mango in Breskev.

.

Losjon z Aloe Vero Mango in Breskev

.

Ta nežni losjon za telo vsebuje Aloe Vero in naravni glicerin. Vonj je svež in sladek po mangu in breskvah. Losjon tonizira, mehča kožo in jo predaja neskončnim užitkom egzotičnih vonjev. Izdelek je enostaven za uporabo. Absorbira se globoko v kožo in jo pusti svežo in dišečo.

.

Uporaba

.

Losjon z Aloe Vero Mango in Breskev je primerno za vse tipe kože in se lahko uporablja vsak dan. Uporabljamo ga lahko po celem telesu.

.

Sestavinelosjon z aloe vero mango in breskev

.

  • aloe vera: Aloe Vera se  uporablja v kozmetičnih izdelki v veliki meri in to iz dobrega razloga. Ima protivirusne in protibakterijske lastnosti in sposobnosti. Pomaga zdraviti skoraj vse, od zaprtja do sladkorne bolezni. Listi Aloe Vere imajo sluzast, prosojen gel, ki je tudi zelo grenak. Znan je po vsem svetu, da vsebuje neverjetne zdravilne lastnosti. Ta prosojni gel je sestavljen iz okoli 96% vode, nekatere organske in anorganske spojine, različne vrste beljakovin, ki vsebujejo 18 20 amino kisline, ki jih najdemo v telesu in nenazadnje vitamina A, B, C in E.
  • naravni glicerin: Glicerin je humektant: snov, ki pomaga potegniti vlago iz bližnjega okolja, in povzroča da vlaži kožo. Naravni glicerin, ne vsebuje nobene kemične sestavine ali alkohola, izhaja iz rastlinske osnove olj. Ima higroskopsko lastnost, kar pomeni, da absorbira vlago in, če ostane sam,absorbira do 20% svoje teže v vodi. Zato ohranja kožo čudovito vlažno.
  • mango: Poznanih je približno tisoč vrst mangov, ki se razlikujejo po obliki, barvi in velikosti. Mango vsebuje veliko provitamina A, vitamine B3, B5, B6, C in E, baker, mangan, magnezij, kalij in cink ter veliko vode. En sadež ima okrog 110 kcal.
  • breskev: Breskve so bogate z antioksidanti, ki telesne celice varujejo pred poškodbami, kožo pa ohranjajo naravno prožno in svežo zlasti, ko se v telesu poruši ravnovesje zaradi pretiranega izpostavljanja sončnim žarkom. Vsebujejo veliko vitaminov (vitamin A, vitamine B kompleksa, C vitamin in folno kislino), ki spodbujajo razstrupljevalne procese v telesu in ga varujejo pred različnimi boleznimi. Sočne in aromatične breskve imajo ogromno rudninskih snovi, kot so kalij, natrij, kalcij, magnezij in fosfor.

.

Zanimivosti

.

Naravni losjoni so idealna rešitev za nego doma, sploh če se vaša koža hitro iritira. Naravni losjoni zadržijo ravnotežje Ph in ohranjajo kožo gladko.