Prodano

Naravna krema za roke z Calendulo 30 ml

1.90

  • 30 ml
  • priročna
  • vlaži kožo

Ni na zalogi

Podrobnosti o produktu

Podrobnosti o produktu
Tukaj je opisana naravna krema za roke z Calendulo (ognjič).

.

Naravna krema za roke z Calendulo 30 ml
.

Naravna krema za roke obogatena z Calendula ekstraktom, zagotavlja dolgotrajno vlago in zdravo kožo na vaših rokah. Krema bazira na naravnem receptu in je obogatena z multi-vitamini, antioksidanti in zdravilni rastlinski masli ter olji. Poleg tega da lepo diši tudi popravi videz vaše kože, vlaži in krepi kožo. Se zelo hitro vpije in ne pušča  mastnih sledi.

.

Uporaba
.

Nanesite na čiste roke in masirajte dokler se krema popolnoma ne absorbira v kožo. Mini verzija kreme za roke vsebuje 30 ml in je primerna za v torbico, da jo imate pri roki vsaki dan.

.

Sestavinenaravna krema za roke
.

  • vitamin E : “super zvezda” med antioksidanti, poleg tega ga pridobivamo direktno iz narave, zaradi vseh teh lastnosti je izjemno popularna sestavina v kozmetičnih izdelkih; bojuje se s prostimi radikali, vzrok teh je uv-zračenje, onesnaževanje zraka vse to povzroča verižne reakcije, ki se vidijo kot staranje kože VITAMIN E, pa te reakcije preprečuje.
  • Calendula ekstrakt : Cvet ognjiča se uporablja za izdelavo zdravil, ki preprečujejo mišične krče, pomaga pri menstruacij in uporablja se tudi zmanjšanje vročine.
  • olje mareličnih jedrc
  • eterično olje vanilije : nežna nota vanilije, sprošča in ima blagodejne učinke na na naše počutje.
  • eterično olje sivke: sivka je najbolj znana kozmetična rastlina, ki se uporablja v veliko kozmetičnih izdelkov. Sprošča in blagodejno vpliva na naše možgane.

.

Količina
.

30 ml

.

Zanimivosti
.

Zdravilne učinkovine ognjiča so poznali že stari Rimljani in Egipčani. Ognjič je zaradi svojih zdravilnih učinkov za kožo zelo cenjen tudi v kozmetiki, saj ima veliko koristnih lastnosti-ne draži kože, njegove zdravilne učinkovine pa pomagajo proti alergijam, za večjo odpornost kože, za zdravljenje vseh vrst ran, opeklin, ureznin in ozeblin, pikov insektov. Pomaga tudi pri vnetih ven ter krčnih žil … Saj deluje protivnetno,  antiseptično, antibakterijsko in protivirusno.

Za pripravke v kozmetičnih izdelkih uporabljajo večinoma ognjičeve cvetove, ki jih nabirajo (junija do oktobra ob lepem vremenu). Cvetove po tem, ko se posušijo hranijo v  steklenem kozarcu s oljem.