Prodano

Kakavovo maslo 100% naravno iz ekološke pridelave

8.90

  • 130ml oz. 200g
  • 100 % naravno pridobljeno

Ni na zalogi

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisan izdelek kakavovo maslo.

.

Kakavovo maslo za telo

.

Kakavovo maslo se pridobiva iz zrn kakavovca. Kakav uporabljamo v prehrambeni industriji, čedalje bolj pa je priljubljen tudi v kozmetični industriji. Je eno najbolj zaželenih masel na svetu. Nežna tekstura in prijeten vonj vas bo očaral njegove pozitivne lastnosti pa prepričale, da ga uporabljate za nego vsak dan.Kakavovo maslo za telo je namenjeno negi kože obraza in telesa. Zelo je primerno za nego suhe, grobe, razpokane kože in kože, obremenjene zaradi izpostavljanja soncu. Po uporabi masla je koža mehka, gladka in prožna.

.

Uporabakakavovo maslo

.

Kakavovo maslo za telo se ob dotiku s kožo stopi. V kožo se hitro vpija. Kakavovo maslo je tudi antioksidant. Po uporabi je koža mehka. Poleti se lahko uporablja kot sredstvo za potemnitev in za nego po sončenju. Pozimi pa je must have saj vašo razdraženo kožo pomiri in jo ohranja svežo, maščobna kislina pa zaščiti pred hladnim vremenom in izsušitvijo. Naše kakavovo maslo je v stekleni steklenički-pred uporabo ga lahko malo segrejete na pari. Hranite ga v temnem prostoru na suhem. Pogosto ga priporočajo pri zdravljenju ekcema ali dermatitisa, nosečnice pa so kakavovo maslo dolgo uporabljale za nego proti strijam.  Priporočljiv je tudi za tiste, ki imate zelo suho kožo. Losijoni in olja se zaradi svojega nežnega vonja uporabljajo tudi pri aromaterapiji in masažah.

.

Sestavina

.

Kakavovo maslo 100%- Theobroma Cacao Seed Butter

.

Količina

.

200g ali 130 ml

.

Zanimivosti

.

Maslo lahko stopite dodate malo mandljevega olja ter eterično olje po želji, ga vlijete v modul in imate masažno ploščico, ki Vam bo vedno pri roki. Lahko ga uporabljate kot dodatek v smoothiju, pri sladicah. Maslo v ponudbi je 100 % naravno, pripravljeno iz kakavovega semena po naravnem mehanskem postopku, brez uporabe topil in drugih škodljivih kemijskih postopkov. Tako maslo ohrani vse koristne vitamine in hranilne snovi.  Če vas zanima kaj več o kakavovem maslu si lahko preberete članek.