Krema za dojenčke-masažna

7.50

  • 100ml
  • ni testirano na živalih
  • ne vsebuje barvil, konzervansov, parabenov
  • kokosovo olje

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisana krema za dojenčke.

.

Krema za dojenčke- masažna

.

Bogata kombinacija kokosovega olja in karitejevega masla omogoči, da dojenčkova koža ohranja svojo vlažnost. Krema vsebuje še mandljevo olje in dodatek ognjiča. Krema za dojenčke bo kožo ohranjala mehko in hidratirano. Kremi je dodan tudi ognjič, ki ščiti kožo in jo varuje.

.

Uporaba

.

Primerno je za uporabo po celem telesu. Primerno je za vse tipe kože predvsem za suho in občutljivo kožo. Lahko ga uporabljajo tudi nosečnice in osebe s suho kožo. Je izredno vlažilno, primerno tudi za uporabo na obrazu.

.

Sestavinekrema za dojenčke

.

  • kokosovo olje: vsebuje vitamin A, B in E, minerale, železo in cink. Pomaga pri zmanjševanju strij in brazgotin. Upočasnjuje staranje kože, saj veže proste radikale, ter pomaga ščititi kožo pred okoljskimi vplivi.
  • karitejevo maslo: se uporablja v številnih vlažilcih kože in krem, ima antioksidativne  lastnosti, pomaga da je koža mehka, gladka in  navlažena.
  • olje ognjiča: Cvet ognjiča se uporablja za izdelavo zdravil, ki preprečujejo mišične krče, pomaga pri menstruacij in uporablja se tudi zmanjšanje vročine.
  • mandljevo olje: je bilo že zdavnaj pomembno za lepoto. Uporablja se predvsem za suho in občutljivo kožo, Uporabljajo ga za odstranjevanje ličil, na lasišču, v kozmetiki,…

.

Količina

.

100ml

.

Zanimivosti

.

Naša krema za dojenčke ni testirana na živalih. Ne vsebuje parafinov in konzervansov. Ne vsebuje barvil. Parabeni so konzervansi, ki se uporabljajo v kozmetiki od 40 let, za podaljševanje roka kozmetičnih izdelkov in zaščito pred bakterijami. Parabeni, so večinoma pridobljeni sintetično od leta 2004 pa burijo duhove. Raziskava v Britaniji je namreč pokazala, da parabeni uničujejo harmonsko ravnovesje in celo povzročajo raka ali tumorje. Sicer se v kozmetiki uporabljajo manj agresivni parabeni, vendar se lahko z naravno kozmetiko tudi tem izognete. Predvsem za naše najmlajše moramo biti pozorni pri izbiri negovalnih pripomočkov, ker je njihova koža veliko bolj občutljiva in privržena alergijam kot naša.