Naravni deodorant Madres Ylang Ylang

11.20

  • naravne sestavine
  • cruelty free
  • vonj limone
  • 50g
  • ženska različica

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisan izdelek Naravni deodorant Madres Ylang Ylang.

.

Naravni deodorant Madres Ylang Ylang

.

Zapeljivi in elegantni vonj ylang ylang s pridihom sveže limone bo očaral vaše čute. Skrbno izbrane naravne sestavine pa vam nudijo zanesljivo zaščito pred neprijetnim vonjem. Hitro se vpija. Zagotavlja zaščito pred neprijetnim vonjem in mokroto. Je brez aluminija, PEG, parabenov, ftalatov. Veganski izdelek. Cruelty free. Ne vsebuje glutena.

.

Uporaba

.

Spodnji del embalaže nežno potisnite navzgor. V tanki plasti nanesite na zdravo in čisto kožo 1-2x dnevno. Ne priporočamo uporabe neposredno po britju. Shranjujte zaprto pri sobni temperaturi in nedosegljivo otrokom.

.

Sestavine

.

Cocos Nucifera Oil, Zea Mays Starch, Sodium Bicarbonate, Simmondisa Chinesis Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil (jojobin vosek), Candelilla Cera, Cananga Odorata Flower Oil (EO Ylang Ylang), Citrus Limon Peel Oil (EO Limona – bio), Topocherol (vit. E),* Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Eugenol*, Isoeugenol* (*naravna sestavina eteričnega olja)

.

Količina

.

50g

.

Zanimivosti

.

Madres je naravna in ročno izdelana kozmetika, ki navdihuje po celi Evropi. Prvi del je praktičnost embalaže izdelka drugo del pa naravna kozmetika in z njo vsa ideologija. Za Madres stoji ideologija o skrbnosti za okolje, zato so deodoranti shranjeni v lični in okolju prijazni embalaži.  Embalaža je izdelana iz okolju
prijaznih materialov. Zanje Madres uporablja samo najkakovostnejše nepremazne papirje, FSC® (FSC-C017326) certificirane, brez GSO, s sekundarnom recikliranimi vlakni. Izbran papir se izdeluje iz stranskih proizvodov citrusov, koruze, oliv, kave, kivija, lešnikov in mandljev. To so pravzaprav odpadki, ki bi jih industrijskih procesih zavrgli, tako pa pri izdelavi papirja nadomestijo kar 15-25% drevesne celuloze.

Mama MADRESA je Marjeta Dresar, ki pravi, da si naravno negovalno kozmetiko si že vrsto let pripravlja sama, s tem se vrača h koreninam, k veščinam naših mam, tet in babic. Ker v svojih recepturah uporablja samo naravne in najboljše sestavine, je to želela ponuditi tudi drugim ženskam. Vrnitev k naravi  zanjp pomeni tudi to, da je izdelek enostaven za uporabo in okolju prijazen. Premišljena zasnova in sestava embalaže omogoča, da le-ta ne obremenjuje okolja, saj se po uporabi popolnoma reciklira in razgradi ter tako sklene krog z naravo.

Madres kozmetika je pisana na kožo vsem sodobnim ženskam in moškim, ki želijo poskrbeti zase brez odvečne kemije in so hkrati okoljsko odgovorni. Vsak izdelek je pripravljen iz skrbno izbranih sestavin, posebej pa se posvetijo tudi mešanici vonjev, ki je svojevrsten podpis vsakega od izdelkov družine Madres.

Madres dokazuje, da je glamur lahko naraven, predvsem pa okolju prijazen.