Razprodaja

Paket Total Care

40.66 30.00

  • 5 izdelkov
  • super cena
Kategorija:

Podrobnosti o produktu

Paket Total Care vsebuje naslednje izdelke:

1. Maska Mrtvo morje

Ste vedeli da je tudi Kleopatra uporabljala blato iz Mrtvega morja? Bogato blato je že tisočletja znano kot zelo zdravilno.
1. Naredi detoks kože
2. Nahrani kožo z minerali
3. Pomaga pri suhi koži
4. Super za akne
5. Je anti-aging
Na žalost nismo vsi te sreče, da obiščemo Mrtvo morje zato lahko uživate v istih učinkih kar doma z našo masko ta telo iz Mrtvega morja.

.

paket total body care

2. Losjon za telo z aloe vero My Queen

Nežen vonj po Vrtnici. Losjon, ki nahrani kožo in se hitro vpija- je vse kar potrebuješ v poletnih mesecih. Ena izmed sestavin je ekstrat Aloe Vere-Aloe Vera se  uporablja v kozmetičnih izdelki v veliki meri in to iz dobrega razloga. Ima protivirusne in antibakterijske lastnosti in sposobnosti.

.

3. Piling za telo s soljo iz Mrtvega morja

Z njim se razvajajte v domačem okolju, z občutkom kakor, da se nahajate na plaži ob Mrtvem morju.

Privoščite si terapijo, kot v spa centru, vendar doma. Naš unikaten piling za telo je mešanica soli Mrtvega morja, jojobinega in mandljevega olja ter eteričnih olj. Koži priskrbi vitamine in minerale. Piling odstrani iz kože mrtve delce, hkrati jo obnavlja in pusti izjemno mehko.

Primerno za vse tipe kože. Izboljšuje videz kože in cirkulacijo.

.

4. Hidrolat z vrtnico

Odličen izdelek z odličnimi antiseptičnimi in antibakterijskimi lastnostmi, primeren za vse vrste kože in las. Rožna voda pomlajuje kožo in preprečuje izgubo vlage v koži, hkrati tudi pomirja po dolgotrajni izpostavitvi soncu. Ima tonik in restorativni učinek. Izjemnega vonja, ki prijetno diši in pomirja.

.

5. Naravno oljno milo z naravnimi zelišči

Naravno oljno milo z zelišči
Naravno oljno milo z zelišči

Zahvaljujoč vlažilnim in negovalnim sposobnostim so tudi naravna oljna mila izjemno koristna za našo kožo. Mila z olivnim oljem nežno negujejo telo in obraz, mila s kokosovim oljem povrnejo koži mehkobo.

Paket total care bo na voljo do razprodaje zalog!