Prodano

VALJČEK ZA OBRAZ IN GUA SHA KAMEN

17.99

  • ROSE QUARTZ
  • GUA SHA KAMEN
  • MASAŽA OBRAZA

Ni na zalogi

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisan valjček za obraz in GUA SHA kamen iz roževca.

.

Valjček za obraz in GUA SHA kamen iz roževca

.

Ti čudoviti, ročno pridobljeni, etično izdelani valji imajo vrhunski kamen A razreda, ki se že stoletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini in kulturi za dolgotrajno lepoto.

Obrazni valji so učinkovit tretma, ki pomagajo zgladiti videz gub. Prav tako masaža z valjčki pomaga pri limfni drenaži in ohranja našo kožo sijočo. Znano je, da je Rose Quartz kristal brezpogojne ljubezni in predvsem ljubezni do sebe. Ima piezoelektrični učinek, kar pomeni, da ima majhen naboj, ki pomaga prebuditi kožo.

Tradicija pravi, da moramo začeti valjček za obraz premikati najprej po desni strani obraza. Vedno premikamo od sredine obraza nazven in rahlo navzgor proti gravitaciji.

Nasvet za profesionalce: čez noč lahko valjček za obraz in kamen položite v zamrzovalnik ali hladilnik. Te nato zjutaj vzamete saj izjemno pomaga pri zabuhlih ali utrujenih ter oteklih oči. prav tako pomagajo pri vpijanju serumov in krem v kožo.

Vsakega od teh valjev smo skrbno izbrali glede na barvo in kakovosti kamna. Imamo jih omejeno količino.

Te kamne smo dobili neposredno pri viru nastanka – majhnem podjetju, ki izdeluje valje in jih pakira, v mali količini.

V kompletu je tudi kamen Gua Sha, ki se uporablja za dviganje in oblikovanje kože, izboljšuje linije obraza, dvigne in izboljša tonus na obrazu, poveča krvnegi obtok, ter pomaga pri zabuhlosti in nenazadnje tudi poveča proizvodnje kolagena in elastina .

Vsak Roller in Gua Sha sta drugačna, kot oseba, ki jo ima v lasti.

.

Zanimivosti

.

Več o GUA SHA kamnu v tem članku.

Uporaba Gua SHA-video.

Uporaba valjčka za obraz.