Piling z naravno gobo Limonska trava

4.20

  • svež vonj
  • 100 % ročno narejeno
  • 100% naravno
  • za nežno masažo ali piling

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisan Piling z naravno gobo Limonska trava.

Piling z naravno gobo Limonska trava

.

To je naraven piling, ki ima veliko vsebnost kokosovega olja. Piling je narejen ročno in je 100% naraven. V nastajanju teh izdelkov ni bila poškodovana nobena žival. Naravna goba je vsesplošno znana rastlina za uporabo globoke in efikasne masaže, z našim  veganskim glicerinom je zelo učinkovita kombinacija za relaksacijo in masažo vašega telesa. Zahvaljujoč vlaknom, ki so v naravni gobi je piling nežen in ne poškoduje kože. Z redno uporabo  pospešimo mikro cirkulacijo, povečamo elastičnost kože in ima anti-celulitne sposobnosti. Vonj limone in citrusa bo v vaše trenutke, ki jih preživite v kopalnici prinesel energičnost.

.

Za to milo smo uporabili veganski glicerin in je BREZ SLS. Verjamemo v naravo in ker so živali del nje prisegamo na izdelke, ki niso testirani na živalih. Naši izdelki ne vsebujejo parabenov in preservativov.

.

Sestavine

.

  • glicerin (veganski), brez SLS in PARABENOV Piling z naravno gobo limonska trava
  • kokosovo olje
  • naravna goba
  • eterično olje limonske trave

.

Uporaba

.

Piling je primeren za celo telo. Milo je primerno za normalno do mastno kožo. Naraven piling  z vonjem limonske trave Vas bo prebudil, navdahnil z energijo in tudi sprostil. Vzamite glicerinski piling in ga s krožnimi gibi nanesite na kožo. Odstranil bo mrtve celice na vaši koži in nežno kožo nahranil.

.

Velikost

.

Zaradi unikatnega dizajna, naravnih barv, lahko barva in velikost variirata. Teža izdelka je 100 g, ki tudi variira +/- 5 g.

.

Zanimivosti

.

Zakaj uporabljati za piling in pod tušem naravno gobo in ne sintetično iz trgovine. Razlogov, je kar nekaj. Prvi, razlog je, da želimo svoji koži ponudit naravno nego, brez dodanih sintetičnih barvil in plastičnih vlaken. Zato smo mi v naše izdelke dali naravno gobo. Drugi, razlog je ta, da ko uporabljamo pilinge oz. gobe pogosto, se odmrla koža kopiči in nastanejo te gobe pravo leglo bakterij, zaradi vlažnosti + toplote v koplanici ( idealni pogoji za razmnoževanje bakterij). Prednost naravne gobe je, da se v njej ne gojijo bakterije.Piling z naravno gobo limonska trava