Masažna sveča Vrtnica + darilo milo

12.99

  • 150 ml
  • embalaža se spreminja
  • vonj vrtnica

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisana Masažna sveča Vrtnica.

.

Masažna sveča Vrtnica

Masažna sveča Vrtnica

.

Vsi, ki ste že kdaj bili na masaži veste kakšen prijeten občutek razvajanja je to. No, sedaj si lahko ta tretman privoščite kar doma, z našo masažno svečo, ki ima prijeten vonj po vrtnicah. Nežna nota bolgarske vrtnice Vas bo popeljala na sprostitveno popotovanje misli in duše. Posebna mešanica masažnih naravnih olj pa bo vaši koži dala kraljevsko pomiritev. Kar je še boljše za čisto vest naše sestavine so naravne in niso testirane na živali!!!

.

Sestavine

.

  • olivno olje ( ohranja elastičnost kože, pospešuje celjenje ran in brazgotin)
  • kakavovo maslo ( vlaži in regenerira kožo)
  • čebelji vosek ( hitro zdravi mikro-razjede na koži)
  • jojobino olje (kožo varuje pred zunanjimi dejavniki)
  • eterično olje
  • vitamin E (izboljšuje elastičnost kože, pomaga pri boju proti strijam)

Ne vsebuje parafina!

Ni testirano na živali!

.

Navodila za uporabo

.

Masažna sveča Vrtnica je uporabna za odišavljanje prostora, nato pa še za prijetno osvežilno masažo. Uporaba sveče je preprosta, prižgite jo in počakajte okoli 15 min da se olja stopijo. Nato tekočo vsebino vlijte v porcelanasto ali kakšno drugo primerno posodo in počakajte, da se temperatura olja zniža. Nato nanesite na želeno področje in “voila” masaža se lahko prične. Nikoli ne zlivajte tekočino direktno na kožo-ne da bi pred tem preverili temperaturo na hrbtni strani roke.

Opozorilo!!!

Nikakor ne nanašajte vroče tekočine direktno na kožo,ker lahko pride do opeklin! Nikakor izdelka ne segrevajte v mikrovalovni! Ne uporabljajte izdelka, če ste alergični na katero sestavino, ki je v izdelku!

.

Nekaj zanimivosti

.

Masažne sveče so zelo drugače not navadne sveče iz voska. Namenjene so specifično za uporabo na telesu. Naše sveče so ekološko prijazne z dodanimi eteričnimi olji za antioksidant-ne učinke. V naših svečah ni parafina, temveč čebelji vosek, ki ni toksičen ampak zdrav.

Masažne sveče so začele pridobivati popularnost leta 2006, ko je sojin vosek začel nadomeščati parafinski vosek. Naše sveče sicer ne vsebujejo sojinega voska, ampak čebelji vosek, ki je zelo kakovosten. Cene sveč gredo od 10 € pa do 40 € odvisno od znamke in katera olja so bila uporabljena. Nekateri uporabljajo sveče kot nadomestek losjona.