Razprodaja

Karite krema za telo-Jasmin

Original price was: 8.90€.Current price is: 5.50€.

  • ni testirano na živali
  • 250 ml
  • vonj jasmin
  • trenutno v plastični embalaži

Podrobnosti o produktu

Tukaj je opisana karite krema za telo Jasmin.

.

Karite krema za telo Jasmin

.

Dobrodošli v raju! Naša bogata krema s karitejevim maslom, aloe vero, vitaminom A in E, vas bo 24 ur ščitila, vlažila vašo kožo in jo mehčala. Vonj kreme je po senzacionalnem Jasminu.

.

Uporaba

.

Lahko jo uporabljate zjutraj ali zvečer. Primerna je za suho in občutljivo kožo, v primeru suhe kože lahko kremo uporabljate tudi večkrat na dan. Nanesite na očiščeno kožo, na želenem predelu. Krema se lepo nanaša in hitro vpija.

.

Sestavine karite krema za telo jasmin

.

  • karitejevo maslo: se uporablja v številnih vlažilcih kože in krem, ima antioksidativne  lastnosti, pomaga da je koža mehka, gladka in  navlažena.
  • aloe vera : gel od aloe vere dobimo tako da rastlino prerežemo in gosto tekočo snov odstranimo to je gel od aloe vere. Gel je sestavljen iz 99.5 % vode in drugih 0.5% iz osnovnih sladkorjev ( polisaharidi, lipidi, fosfolipidi, minerali, aminokisline, antrakinone,…).  Skrbi za vlažnost kože, pomirja iritacije kože, pomaga pri sončnih opeklinah in deluje antibakterijsko.
  • vitamin A : bori se proti prostimi radikali, ki povzročajo gubice, zmanjšuje velikost por, preprečuje nastanek aken.
  • vitamin E : je “super zvezda” med antioksidanti, poleg tega ga pridobivamo direktno iz narave, zaradi vseh teh lastnosti je izjemno popularna sestavina v kozmetičnih izdelkih; bojuje se s prostimi radikali, vzrok teh je uv-zračenje, onesnaževanje zraka vse to povzroča verižne reakcije, ki se vidijo kot staranje kože VITAMIN E, pa te reakcije preprečuje.

.

Zanimivosti

.

Kaj povedati  o kremi za telo s karitejevim maslom. Karitejevo maslo so že ženske v Afriki uporabljaje za skoraj vse probleme. Začele so ga uporabljati za svoje dojenčke saj izjemno dobro vlaži in ščiti kožo pred UV- žarki ter neguje saj ima veliko vitaminov. Nerafinirano karitejevo maslo je pridobljeno na naraven način, brez kemijskih procesov zato je tudi bolj primeren za direkten nanos na kožo. Pomaga pri zelo veliko kožnih problemov  npr. luskavici, ekcemu, brazgotinami, strijami, izpuščaji, razpokami,… To maslo nima nobenih stranskih učinkov, zato je zelo cenjeno. Izdelke s karitejevim maslom lahko uporabljate pozimi ali poleti po sončenju.